Er du vårt nye medlem i Kontroll- og Kvalitetkomiteen?

Kontroll- og kvalitetkomiteen (KK) består av 2 likestilte medlemmer og skal delta på Arbeidsutvalgets innstillende møter, samt møter i Studentparlamentet. KK søker nå en læringsvillig, dedikert og engasjert student som ønsker å følge opp at StOrs politikk føres i tråd med styringsdokumenter, vedtak og handlingsplan. KK kan også legge frem forslag til endringer av StOrs organisatoriske dokumenter ved revidering i Studentparlamentet. KK sine merknader skal fremgå av det skriftlige saksfremlegget.

Som medlem av Kontroll- og kvalitetkomiteen vil du få tilstrekkelig og grundig opplæring av nåværende KK medlem. KK er et honorert verv som gir et spennende innblikk i organisasjonens oppbygning samt styringsdokumenter. Vervet gir god organisatorisk erfaring og byr på interessante arbeidsoppgaver.

Er DU vårt nye KK medlem?

Ta kontakt med avtroppende KK medlem, Charlotte Panlilio Iversen innen torsdag 10.05.2018
Mail: charlottepiversen@gmail.com
Telefon: 48 44 98 06

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.