Pedagogstudentene vant Begeistringsprisen 2018

Vinneren av Begeistringsprisen 2018 er Pedagogstudentene.

Pedagogstudentene UiS har gjennom 2018 jobbet for å skape sosiale og akademiske arrangementer som ikke bare passer deres egne medlemmer, men alle studenter ved UiS. Gjennom det siste året har de samarbeidet med en rekke andre studentorganisasjoner, for å skape arenaer der alle studenter er velkomne. De har i tillegg vært aktive med å hjelpe sine medlemmer med akademiske utfordringer, og de har vært svært aktive når Universitetet eller politikere gjør noe Pedagogstudentene ikke kan stå inne for.

Begeistringsprisen 2018 ble delt ut under åpningen av UGÅ på Folken, etter rekordmange nominasjoner. Komiteen mottok hele 286 nominasjoner, noe som er en klar rekord. 49 enkeltpersoner og 42 organisasjoner var nominert.

Finalistene var Børsklubben, Indøks, PASU, ISU og Pedagodstudentene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

English English Norwegian Norwegian