StOr_logo_farger-(2)

Informasjon om Korona for studenter
I lys av smittesituasjonen  har vi valgt å lage en informasjonsside for linjeforeninger og studentorganisasjoner som har spørsmål i forbindelse med hva som er gjeldende retningslinjer for studenter og aktiviteter i tilknytning til Universitetet i Stavanger. For å få svar på hva som er gjeldende regler for deg som student, kan du sjekke det her


Retningslinjer for bruk av Studentenes Hus
På studentenes hus gjelder mange av de samme reglene som ellers på UiS og i samfunnet. Dette innebærer blant annet at:
 – 1 meters regelen skal følges.
 – At overflater og datautstyr på arbeidsplasser/møterom/kjøkkenbord skal vaskes av personen som bruker det før bruk.
 – Møterommet har redusert kapasitet. Det er kun lov med 8 personer. 


Informasjon om Korona for linjeforeninger og studentorganisasjoner 
Dersom din organisasjon planlegger arrangementer, finnes det en rekke regler og anbefalinger som kan hjelpe deg å redusere risikoen for smitte. Foreløpig er det store begrensninger for hva som er lov innendørs, mens det er mer tillatt utendørs. Dersom dere skal arrangere noe anbefaler vi at dere bruker risikovurderingsskjemaet og sjekklisten for arrangementene deres. Dersom dere trenger hjelp med dokumentene, eller andre ting, ta kontakt ved å trykke på den røde knappen. 

Dersom du ønsker hjelp eller rådgivning med gjennomføring av arrangementer eller er usikker på hvordan du fyller ut dokumentene kan du ta kontakt med Studentberedskap via den røde knappen under. Vi hjelper gjerne, så ikke nøl med å be om hjelp. Send dokumentene og eller spørsmål ved å bruke lenken under, så hjelper vi deg så fort vi kan.