PASU
Pan-African Students Union of Stavanger
Pan-African Students Union of Stavanger operates as a social, cultural, educational, non-political, non-religious and a non-profit organization through the University of Stavanger.
Our main aim is to bring together all those from or interested in Africa. We also look to promote the African culture and in general raise awareness about the continent. We also aim to provide a platform whereby we can help each other out with various problems.
WE ARE FOR ALL AFRICAN ENTHUSIASTS!

Stavanger Studentsangforening (SSS)

Er du glad i å synge? SSS er universitetets blanda kor. Vi tilhører også en gruppering av akademiske kor, som har en del felles tradisjoner og sanger. De to viktigste tradisjonene må sies å være Akademisk Kortreff (AK) og Nordic Student Singer Summit (NSSS), som begge arrangeres hvert tredje år. SSS har hatt gleden av å arrangere begge disse treffene en gang så langt, noe vi er uhyre stolte av. felleskapet mellom de akademiske korene er noe av det som gjør det helt unikt å være med i SSS.

Musikken vi synger varierer fra klassisk requiem til rene improvisasjonsstykker, og vi har de senere årene hatt en læringskurve som er ganske imponerende. Koret er en aktiv bruker av Complete Vocal Technique (CVT), noe som viser godt igjen i måten vi fremfører låtene på. Vi øver hver mandag på Hagbard Lines hus på UiS kl. 18.30 – 21.00. Kort sagt er koret en fantastisk arena både sosialt og musikalsk!

Kontaktinformasjon:
styret@stavangersang.no

Facebook:

Hjemmeside:
www.stavangersang.no

ISU

ISU Stavanger er en studentorganisasjon som hjelper internasjonale studenter til å bli integrert i universitetsmiljøet. Dette gjøres gjennom sosiale aktiviteter og akademiske tilbud. Organisasjonen vår er IKKE kun for internasjonale studenter; arrangementene er åpne for ALLE studenter. Våre sosiale aktiviteter inkluderer fester, fotturer og andre varierte eventer (bl.a. skøyting, bowling). I tillegg til sosiale arrangementer tilbyr vi akademiske programmer som vårt Språktandem-program. I den forbindelse kan vi hjelpe deg med å finne en partner for å lære et nytt språk. Partneren må snakke det språket du er interessert i å lære mer om, flytende. Til gjengjeld må personen være interessert i å lære morsmålet ditt. Slik kan dere undervise og hjelpe hverandre. Hvis du er interessert i å bli kjent med nye folk og ha det gøy i et internasjonalt miljø, så er organisasjonen et godt tilbud. Følg oss på Facebook og ikke gå glipp av arrangementene våre.

Kontaktinformasjon:
isu.stavanger@gmail.com
Facebook

Coffee Around the World (CAW)

CAW ble stiftet i 2008 og har til hensikt å skape relasjoner mellom internasjonale og lokale studenter, og med dette motvirke ensomhet på Universitet i Stavanger. CAW har samlingene sine hver uke i bokkafeen i Kjølv Egelands hus. Vi starter samlingene med et foredrag. Ofte presentasjon av et land eller en studentorganisasjon. Deretter blir det quiz med spørsmål fra foredraget. Vi avslutter samlingene med kinolotteri.

Kontaktinformasjon:
ten.01@seznam.cz

Facebook:

Studentmållaget i Stavanger

Studentmållaget i Stavanger er lokallaget til Norsk Målungdom og Noregs Mållag på Universitetet i Stavanger. Laget arbeider for at fleire skal ta i bruk nynorsk og for å gjera tilhøva lettare for nynorskstudenter. Me skipar til arrangement som t.d. grilling, studentmållagssamlinger saman med dei andre studentmållaga i landet og interessante føredrag. Studentmållaget i Stavanger blei først skipa i 2006. Etter ein periode med mindre aktivitet, blei laget skipa på nytt i 2013. Sidan me ennå er unge, vil du som medlem ha stor moglegheit til å vera med på å utforma laget. Å delta på tilskipinger er ein god måte å bli kjent med andre studentar på, og Studentmållaget i Stavanger ønskjer nye medlemmer hjarteleg velkommen! Dersom du ønskjer å vera med i Studentmållaget eller vil vita meir om oss, er det berre å ta kontakt eller å komma på ei av tilskipingane våre.

Kontaktinformasjon:
studentmaallaget@stud.uis.no

Facebook:

Chinese student union

Chinese student union is organized by the registered Chinese students at The University of Stavanger. Our goals are to enrich students`life, to build a culturale bridge between the Chinese and international students, to offer help to the New coming students by planning various social events. We will try to organize activities regularly each semester, such as BBQ hiking, celebrating Chinese festivals and so on.

Kontaktinformasjon:
csuuis@hotmail.com
songpu.ai@uis.no

Facebook:

Stavanger StudentSjakk

Stavanger StudentSjakk startet opp høsten 2015 og er et åpent tilbud til sjakkinteresserte studenter. Hver tirsdag kl. 17.00 – 20.00 spiller vi sjakk på UiS. I motsetning til vanlige sjakklubber har vi her et spesielt fokus på den sosiale biten. Der andre sjakklubber vil ha ro og orden, ønsker vi heller å åpne for prat, diskusjoner og analyser ved sjakkbrettet, noe som har vist seg å være svært populært. I tillegg har vi spillere på alle nivå, og det er lett å komme inn i gjengen. Omtrent hver 3. uke arrangerer vi små turneringer i stedet for spillkveld, hvor det er mer fokus på ro og orden på spillingen. Ofte har vi hatt premier til disse turneringene, og turneringene våre har vært mest populære. Enten du er nybegynner, erfaren eller aldri har rørt en sjakkbrikke, er du hjertelig velkommen til oss!

Kontaktinformasjon:
stavangerstudentsjakk@gmail.com

Facebook: