Nytt Arbeidsutvalg i StOr
Felles bilde av arbeidsutvalget

Leder

Jakob Meyer Vevatne

Jakob har vært nestleder i StOr den siste perioden, men trer nå inn i vervet som leder. Han er egentlig lektorstudent, men har lenge brent for studentfrivilligheten og engasjert seg.

Han har blant annet vært aktiv i UiSI som leder og vært involvert i en rekke institusjonelle verv.

"I det neste året vil jeg og resten av arbeidsutvalget arbeide for å heve studentorganisasjonen og fremme den som studentenes talerør. Vi skal jobbe fokusert mot innflyttingen i det nye SiS huset. Videre skal vi være synlige for studentene vi representerer og vise hva vi gjør, spesielt når vi taler studentenes sak. Jeg akter å være en aktiv deltaker i samfunnsdebatten og bidra til å heve Stavanger til å bli en enda bedre studentby."

Portrett av Knut

Nestleder

Knut Solvig

Knut har en bachelorgrad i Statsvitenskap fra Universitetet i Stavanger. Nå holder han på med en mastergrad i Digital Society, også den på UiS.

Som nestleder har Knut lyst til å øke synligheten til organisasjonen gjennom sosiale medier og fysisk synlighet.

“Jeg gleder meg mest til SiS-huset åpner og studentfrivilligheten flytter inn der. bli engasjert så blir SiS-huset også ditt andre hjem!”

Utdanningsansvarlig

Marija S. Pedersen

Marija fortsetter som utdanningsansvarlig i StOr. Hun har bachelorgrad i sosiologi med spesialisering innenfor samfunnssikkerhet i tillegg til din mastergrad i Risk Analysis and Governance.

Marija har jobbet mye med European Consortium of Innovative Universities (ECIU).

“Jeg gleder meg mest til å gjøre studenthverdagen bedre og ta inn studentperspektivet i studietilbudet. Det blir gøy å jobbe med studentene for studentene”

Portrett av Marija

Velferds- og læringsmiljøansvarlig

Karl-Erik Ringsell Martinsen

Karl har nettopp blir ferdig med en bachelograd i økonomi og administrasjon og er nå klar for vervet som velferds- og læringsmiljøansvarlig. Karl har vært leder av Econa og kjenner derfor godt til arbeidet med å jobbe for andres interesser i studentmiljøet. Han ser frem til året!

“Jeg gleder meg mest til å bli kjent med de nye studentene og få nye opplevelser gjennom StOr”