Still til valg

Vi søker nå etter en rekke nye kandidater til mange spennende verv. Vi søker nå etter Leder av StOr, Nestleder for utdanning, Nestleder for læringsmiljø i StOr, Faddersjef, Nestleder organisatorisk for Fadder, Nestleder event for Fadder, Medlem i kontroll og kvalitetskomiteer og Studentrepresentanter i UiS-styret

Nettside redesign

Vi har jobbet i sommer med å få nettsiden vår oppe og gå igjen! Nå skal det meste være på plass! Les om hva som er blitt gjort!

Nytt Arbeidsutvalg i StOr 24/25

Felles bilde av arbeidsutvalget

Nytt arbeidsutvalg ble valgt under parlamentsmøtet i mai! Jakob Meyer Vevatne ble valgt som ny leder. Knut Solvig som nestleder. Marija S. Pedersen som utdanningsansvarlig og sist men ikke minst, Karl-Erik Martinsen som velferds- og læringsmiljøansvarlig!

ECIU Forum Kaunas

Forrige uke dro en stor delegasjon fra StOr på en berikende tur til Kaunas, Litauen, for å delta på det første ECIU University Forum. Delegasjonen, bestående av nestleder Jakob, utdanningsansvarlig Marija, velferds- og læringsmiljøansvarlig Mathilde og organisasjonsrådgiver Mikael, deltok aktivt i forumets stimulerende aktiviteter og diskusjoner.

Valgmøte!

Årets femte møte i studentparlamentet og vårt årlige Valgmøte ble avholdt 29. mai. StOr sitt årlige møte som er et stort brytningspunkt, hvor det som blir det avtroppende arbeidsutvalg skal presentere deres arbeid for det siste året og valg av det påtroppende arbeidsutvalget.