ECIU Forum Kaunas
DSC_2073

Forrige uke dro en stor delegasjon fra StOr på en berikende tur til Kaunas, Litauen, for å delta på det første ECIU University Forum. Delegasjonen, bestående av nestleder Jakob, utdanningsansvarlig Marija, velferds- og læringsmiljøansvarlig Mathilde og organisasjonsrådgiver Mikael, deltok aktivt i forumets stimulerende aktiviteter og diskusjoner.

Vertskapet for ECIU University Forum var det utrolig gjestfrie KTU-universitetet, og det viste seg å være et enestående arrangement. Forumet presenterte en rekke engasjerende presentasjoner, inkludert innsiktsfulle diskusjoner om implementering av Challenge-Based Learning (CBL) og andre praktiske utfordringer studenter står overfor i ECIU-nettverket. Disse presentasjonene ga deltakerne uvurderlige muligheter til å lære av hverandres erfaringer og utforske innovative løsninger for å håndtere felles utfordringer.

Forumets stimulerende atmosfære og engasjerende diskusjoner etterlot et dypt inntrykk på StOr-delegasjonen. Delegasjonsmedlemmene ble spesielt inspirert av den samarbeidsvillige ånden og den delte forpliktelsen til fortreffelighet blant ECIU-nettverkets mangfoldige institusjoner. De uttrykte sin iver etter å anvende kunnskapen og innsikten de fikk på forumet for å ytterligere forbedre StOrs initiativer og bidra til den generelle suksessen til ECIU-nettverket. 


Da delegasjonen forlot Kaunas, tok de med seg mange nye perspektiver og en fornyet entusiasme for fremtiden til ECIU. Forumet fungerte som en fornyet motivator for å styrke båndene innen ECIU-nettverket og fremme en felles visjon for en lysere fremtid for europeisk høyere utdanning. 


Vi takk for vår deltakelse i ECIU University Kaunas 2024 og ser frem til ECIU University Forum 2025 i Trento!

image00010
Fellesbilde med alle studentene under årets ECIU Forum i Kaunas