ECIU

Hva er ECIU

The European Consortium Of innovative Universities, også kjent som ECIU, er et samarbeidsprogram mellom flere store universitet i Europa. Der målet er å skape en bedre verden sammen, basert på flere menneskers unike kunnskap innen teknologi, forskning og innovasjon. UiS er en del av dette programmet. Noe som betyr at du som student på UiS kan delta på de ulike utfordringene som blir lyst ut. Disse ulike utfordringene kan være alt ifra et todagers workshop til et prosjekt som går over lengre tid.

Hvorfor ta del

Disse ulike utfordringene gjennom ECIU er prosjekter som kommer til å ende i en endring. Så om du vil være med på å gjøre en forskjell i verda, så er ECIU en god plass å begynne. En får også verdifull erfaring, samt et sertifikat og i studiepoeng alt etter arbeidsmengden i de ulike utfordringene.

Om en deltar på utfordringene, kan du få muligheten til å jobbe sammen med studenter og aktører fra hele Europa, og knytte viktige bånd. Du kan også få muligheten til å reise til andre ECIU universiteter for å delta på utfordringer.

Les mer om ECIU her, og sjekk ut hvilken utfordringer som ligger tilgjengelig akkurat nå.