Konsert? Teater? Quiz? Øl, vin, kaffe? På Folken venter kanskje ditt livs konsertopplevelse, en heidundrende fest i Grottene, et rolig parti sjakk over en pils eller bare en kopp kaffe i Kafé Akvariet. Akvariet ble nyoppusset i februar 2019 og har fått et fantastisk flott lokale, ta turen innom! De har åpent hver dag fra 18.00.

Folken er studentenes kulturhus i sentrum, der Ny Olavskleiv møter Løkkeveien. Her møtes studenter, uavhengig av utdanningsinstitusjon. I tillegg til å være studentenes møtested i sentrum er Folken også en viktig kulturarena for hele regionen, hvor musikk i alle sjangere presenteres hele året.

Vi har åpent mandag til og med lørdag hele studieåret, og det går aldri lang tid mellom konsertene. Det er tre lokaler på Folken: Kafé Akvariet, Grottene og Storsalen. Som studentorganisasjon og linjeforening har dere gratis leie av lokaler på Folken og vi er behjelpelig med avvikling av arrangement.

BLI MED SOM FRIVILLIG!

Det er frivillige som tar imot billetten din og stempler deg i døren. Det er frivillige som står i baren i salen, når musikken spiller. Det er frivillige som hjelper til med arrangementsteknikken – lyd og lys – og som tar seg av artistene når de er på besøk. Og fotogjengen dokumenterer det som skjer på byens beste kulturhus!

Les mer om frivillige her: Bli frivillig!

Kontaktinformasjon

E-post: folken@folken.no
Link til hjemmeside: Folken
Telefon: 51 56 44 44