UISI

UiSI – Universitetet i Stavangers Idrettslag er studentidrettslaget ved Universitetet i Stavanger. Våre tilbud skal stimulere studenter i Stavangerregionen til å bli mer aktive, delta på idrettslige arrangementer og andre sosiale aktiviteter. Vi mener studentidrett er studentvelferd i praksis! Vi satser bredde- idrett, og er åpen for alle studenter tilsluttet Studentsamskipnaden i Stavanger – uansett aktivitetsnivå. Studentidrett skaper fellesskap, og danner et nettverk som strekker seg langt utenfor både idrett og studier. Hos oss får man en glimrende mulighet til å bli med i et folkekjært idrettslag som alltid vil jobbe hardt for å gi studentene en bedre hverdag i studietiden. Vi har cirka 350 medlemmer og har per dags dato følgende sportsgrupper:

– Amerikansk fotball
– Basket-ball
– Boksing
– Dans
– E-Sport
– Fotball
– Friluftsliv
– Golf
– Håndball
– Innebandy
– Kampsport
– Klatring
– Lacrosse
– Racketsport
– Sykkel
– Tennis
– Volleyball

Kontaktinformasjon:
info@uisi.no

Facebook:

Hjemmeside:
www.uisi.no

Studentliga

Stavanger Studentliga (SSL) er en fotballiga bestående av studentorganisasjoner og linjeforeninger. Ligaen spilles hvert semester og åpner for muligheter til en mer aktiv hverdag blant studenter hvor vennskap dannes på tvers av linjer, trinn og skoler. Det spilles 11’er fotball og alle linjeforeninger og studentorganisasjoner ved høyere utdanning i Stavanger er velkommen til å stifte lag og delta i ligaen. I tillegg til enorme mengder heder og ære, får vinneren også navnet sitt inngravert på vandrepokalen som står på Studentenes Hus. Studentligaen ble grunnlagt sent på høsten 2014 og første kamp ble spilt i februar 2015. Antall lag har siden den gang gått fra 10 til 15, og det er nå mer enn 400 aktive studenter involvert i kampene og aktiviteter rundt lagene i ligaen. Ligaen ble i 2016 tildelt begeistringsprisen på bakgrunn av sitt arbeid for et aktivt og engasjerende studentmiljø. Vi oppfordrer alle til å samle sammen et lag og melde seg på ligaen neste semester.

Kontaktinformasjon:
Stavangerstudentliga1@gmail.com

Facebook:

KRIK

Student-KRIK Stavanger ønsker å bevare, inspirere og vinne folk til Jesus. Vi har treninger hver tirsdag (17.00 – 19.00 på SiS Sportssenter) og fredag (20.00 – 22.00 i Ynglingehallen). Vi spiller blant annet fotball, innebandy og volleyball. Etter trening på fredag er det Sosial-KRIK med hybelkveld hjemme hos studenter med brettspill og annen moro. KRIK friluft arrangerer spontan-turer, hvor det også er mulig å komme med egne ønsker. Vi har også årlige turer, inkludert bli-kjent-tur på høstsemesteret og en vintertur til Røldal eller Sirdal.

Kontaktinformasjon:
leder@skriks.no

Facebook:

Sportacus

SLI (Sportacus – Linjeforening Idrett) er linjeforeningen for alle idrettsstudenter ved UiS. Vi har som mål å være en initiativtaker til aktivitet for idrettsstudentene. Vi har ukentlige treninger med ulike idrettsaktiviteter som for eksempel fotball, futsal og volleyball. Vi vil være bindeleddet mellom idrettsstudentene og idrettsinstituttet, og vi kjemper studentenes sak. SLI vil arrangere ulike festlige arrangementer, og ønsker å skape et så godt studentmiljø som overhode mulig.

Kontaktinformasjon:
linjeforening.idrett@sportacus.no