Som student ved Universitetet i Stavanger (UiS) er du automatisk medlem i studentorganisasjonen StOr. Vi jobber for å ivareta studentens faglige, demokratiske og sosiale behov og rettigheter gjennom å tale studentenes sak og tilrettelegge for studentmedvirkning på alle arenaer ved UiS. StOr er tilrettelegger for studenter UiS, gjennom valg av tillitsvalgte til styrer, råd og utvalg. StOr har også et tett samarbeid med Universitetsledelsen og Universitetsstyret, Studentsamskipnaden (SiS), kommunen, fylkeskommunen, Kunnskapsdepartementet og Norsk Studentorganisasjon (NSO).

StOr er også paraplyorganisasjonen til Universitetets studentorganisasjoner og linjeforeninger. Dette innebærer at StOr har ansvaret for å legge til rette for et aktivt studentmiljø som skal fremme studentenes velferd, sosiale og kulturelle interesser så vel som faglige behov. I dag er det nærmere 60 studentorganisasjoner ved UiS, og vi oppfordrer dere til å starte flere. Sjekk ut denne siden for mer info. 

Arbeidsutvalget
Arbeidsutvalget i StOr består av tre honorerte fulltidsverv som er valgt av studentparlamentet ved UiS. Vi har en leder og to nestledere med utdypende roller, utdanning og læringsmiljø. Studentparlamentet velger arbeidsutvalg på det siste parlamentsmøtet i vårsemesteret og vedtar samtidig hva vi skal jobbe med det kommende året gjennom et arbeidsprogram. Vi har også en organisasjonskonsulent som er fast ansatt og jobber med administrative oppgaver.

StOr-10

Kontaktinfo
Joachim Børlie 
leder@stor.uis.no
917 97 664/518 32 400
Stillingsbeskrivelse

Leder 
Heisann! Jeg har det øverste ansvaret for at du som student skal få en helt super studietid her på Universitetet i Stavanger. Det innebærer at dine faglige- og sosiale behov og rettigheter blir ivaretatt. Dersom du opplever noe som plager deg, kan forbedres, vil skryte eller rett og slett slå av en prat om din studiehverdag (eller bare bable for å bable) kan du ta kontakt med meg på e-post, telefon eller komme innom kontoret mitt på Studentenes Hus (SH-211) 🙂

StOr-7

Kontaktinfo
MahnoorRaja
laringsmiljo@stor.uis.no
412 42 142 / 518 32 403
Stillingsbeskrivelse

Nestleder for læringsmiljø
Hei dere! Jeg er ansvarlig for StOrs arbeid med læringsmiljøet ved UiS, så ta kontakt med oss hvis du vil påvirke studiemiljøet ditt. Jeg bistår også linjeforeningene og organisasjonene som er en del av StOr-paraplyen. Hvis du har spørsmål om organisasjoner eller linjerforeninger, eller kanskje vil starte en ny organisasjon, er du velkommen til kontoret mitt på Studenthuset (SH-201).

StOr-6

Kontaktinfo
Philip Lundberg Jamissen
utdanning@stor.uis.no
481 02 199 / 518 32 401
Stillingsbeskrivelse

Nestleder for utdanning

Hei hei! Som nestleder for utdanning har jeg det utdanningspolitiske ansvaret i StOr. Det betyr at jeg skal arbeide for at UiS opprettholder en god utdanningskvalitet, blant annet gjennom muligheter for praksis og utveksling. Som student har også du anledning til å påvirke universitetets arbeid og utvikling gjennom ulike råd, styrer og utvalg. Ønsker du å ta del i utformingen av din utdanning eller har generelle spørsmål om ditt utdanningsløp, ikke nøl med å ta kontakt! Jeg holder til på Studentenes Hus (SH-214) og hjelper gjerne til.

IMG_7486 (1)

Kontaktinfo
MikaelJohnsen
mikael.johnsen@uis.no
908 13 666 / 518 32 402
Stillingsbeskrivelse

Organisasjonskonsulent

Hei 🙂 Jeg jobber med administrative oppgaver for Studentorganisasjonen. Jeg har også ansvar for å være StOrs kontaktperson mot UiS. Jeg er også en samtalepartner for tillitsvalgte og studentorganisasjoner under StOr paraplyen. Jeg tar gladelig imot studenter og studentorganer/foreninger når det gjelder henvendelser om organisering og mye mer. Dersom du trenger standplass ved UiS er det meg du tar kontakt med. Jeg har en åpen dør policy 

English English Norwegian Norwegian