Nye tillitsvalgte i Studentorganisasjonen er på plass!

Den 12. mai avholdt studentparlamentet sitt årlige valgmøte. Der ble det valgt en rekke ulike tillitsvalgte på ulike nivå. Under finner du en oversikt over hvem som skal lede StOr og Fadder i neste periode. 

Arbeidsutvalget i StOr

Jonas Molde Hollund
Sara Bianca Beitz
Joakim R. Ramsland

Trioen som skal jobbe på fulltid for studentene ved Universitetet i Stavanger det kommende studieåret består av Jonas Molde Hollund (nestleder for utdanning), Sara Bianca Beitz (leder) og Joakim R. Ramsland (nestleder for læringsmiljø). 

«Det neste året skal vi fortsette å kjempe for studentenes hverdag og livskvalitet. aller mest gleder jeg meg til å bygge opp igjen studentmiljøet etter to år preget av isolasjon og distanse. Jeg vil at studentene på UiS skal knytte bånd til institusjonene gjennom å bruke sin rett til medvirkning og bidra til studentmiljøet. Også har jeg fått to politisk dyktige nestleder på laget, så dette er året for gjennomslag!» – Sara 

Fadderutvalget

Therese Kabaya
Andreas Espevik
Hedda Håvik

Fadderutvalget som skal lede Fadderfestivalen 2023 er valgt og denne herlige trioen skal jobbe for å sikre studentene som starter sine studier høsten 2023 en flott start på studietilværelsen. 

Fadderutvalget består av Therese Kabaya (nestleder event), Andreas Espevik (Faddersjef) og Hedda Håvik (nestleder organisatorisk). 

 «Vi gleder oss til å lage en inkluderende festival som skal være åpen for alle studenter, og vi skal jobbe hardt for at alle får en fin start på studietiden sin!» – Andreas