Geir Helge ChristiansenUtdyp din motivasjon for å stille til vervet
Mitt motiv til å stille til valg av styrerepresentant, er å bidra med min erfaring fra arbeidsliv, næring- og kulturutvikling og styrearbeid. Med min erfaring så kan jeg bidra med innsikt innen en total samfunnsforståelse og hvilke forutsetninger studentene har i både ute i samfunnet og campus. Jeg brenner for en problemfri studiehverdag, hvor energien og konsentrasjonen skal vies til studier og det sosiale studentlivet. Ingen skal glemmes og alle skal lykkes!


Skriv kort om dine relevante erfaringer
Hovedtillitsvalgt i Vernepliktsordning helt opp til distrikt og landsutvalg 2002. Har drevet eget selskap innen event og kulturproduksjoner, arbeidserfaring innen hotell og reiseliv. Tjenestepliktig i sivilforsvaret med innsikt innen beredskap og tiltak.Nevn tre hjertesaker
Studiekvalitet , infrastruktur og sikkerhetHvilke utfordringer ser du for deg at du kommer til å møte på i dette vervet?
Ser ingen konkrete utfordringer annet enn å være tilbakeholden i saker som angår meg og mine medstudenter, har jeg fått et oppdrag så lever jeg for oppgaven som er tiltrodd meg.


Hvorfor bør akkurat du bli valgt til dette vervet?
Jeg stiller med erfaringsbasert vurderingsgrunnlag, har erfaring fra distrikt og landsutvalg hvor vi representerte flere tusen vernepliktige. Dere får en som kjemper for deres sak, med erfaringer og et taleevne som kan bidra til stemmer for saker med langsiktige eller kortsiktig effekt.